onsdag 27. oktober 2010

God og barnevennlig råkostsalat til fiskepinner

For å kunne ha familiefiskemiddager en gang i blandt må vi ty til fiskepinner. Eller fiskekaker. Det er nemlig det eneste hele familien spiser (les: Alex også spiser...). Servert med ris, sweet chili-saus til mor, og ketchup til far og datter, så er alle fornøyde! Legg også merke til den elegante borddekkingen - jeg var nemlig så heldig å få hjelp av veslesnupp!


Merker hun mangler litt bordmanerer, tenk å forsyne seg før alle har satt seg til bords! Har nok litt å jobbe med her ser jeg!

Prøvde ut en ny råkostsalat ved siden av, synes den ble veldig god (og passet veldig godt til min "asiatiske" variant!)

 


Kjempegod barnevennelig råkostsalat
Revet gulrot
Revet kålrot
Appelsin
Rosiner

Bland revet gulrot og kålrot sammen. Skjær bort appelsinskallet fra en del av appelsinen og kutt opp i små terninger, og bland inn i råkosten. Tilsett også noen rosiner. Klem ut resten av appelsinsaften over råkostsalaten.

Før har jeg mest spist råkostsalat fordi jeg synes jeg bør spise grønnsaker til. Nå spiste jeg opp det som var igjen i bollen :) Jenny spiste litt før hun plukket ut godsakene (rosiner og appelsinbitene), men tenker det er en fin inngangsport til å spise grønnsaker og råkost.

1 kommentar:

  1. Åhh, dette ser lekkert ut:) råkost salat er kjempegodt:)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails