2 gode middagsporsjoner
450 g steinbitfilét (torsk og laks kan også brukes)
1 løk
2 fedd hvitløk
1 gulrot
1 ss finhakket ingefær
Saus
4 dl fiskekraft
5 ss soyasaus
3 ss oystersaus
1/2 lime
1 ts sesamolje
pepper
2 ss hakket koriander
1) Skjær løken i båter, og del gulroten i staver. La det steke litt i pannen før du tilsetter hvitløk og ingefær. 2) La ingefæren og hvitløken steke litt før du tilsetter ingrediensene til sausen og koker opp. 3) Skjær fisken i biter og ha det oppi gryta. La det trekke i 5-10 minutter (til fisken er ferdig).
Serveres med kokt ris og fersk koriander strødd over.
Og siden vi hadde asiatisk tirsdag, syntes jeg at vi fortjente en liten dessert også - det ble ananassmoothie (som også gikk ned på høykant).
Lurer på om jeg klarer å kamuflere fisken på samme måte sånn at jeg får Alex med på å spise fisk også? Lure det i han liksom? ;-)

Hallai :) lurer på om det kanskje blir asiatisk onsdag her i morra. Snuppa her elsker hvertfall ris i alle mulige fasonger, men ren fisk er hun en smule negativ på enda. Får ha noen fiskepinner i backup :D Men Alex er vel for gammel for slikt tull? Eller "liker" han ikke fisk?
SvarSlettHadde faktisk ingenting i backup - det fikk briste eller bære, tenkte jeg! Flaks at det funket, ellers måtte hun gått sulten en liten stund ;) Enig i at Alex er for gammel :D Men han liker da altså ikke smaken av fisk. Fiskepinner går dog an...
SvarSlett