Hovedtrikset er å ha gode råvarer. Invester i en god olivenolje og en god balsamicoeddik. Kjøp en spennende salat med litt smak i. Og da er du så godt som i mål.
Jeg blandet 3 ss olivenolje, 2 ss balsamicoeddik, 1 fedd finhakket hvitløk og smakte til med litt salt og pepper. Dressingen ble helt over og blandet inn i vårsalat/ feldsalat (Caplex kunne fortelle at vårsalat eller feldsalat brukes som salat i Mellom-Europa og er viltvoksende på havstrand og avfallsplasser fra Oslo til Bergen - krysser fingrene for at denne kom fra en øde havstrand...). Vips så var tilbehøret til lasagnen ferdig!
Vel - nesten hvertfall! Måtte jo ha litt tomat til også :) Jeg skjærte opp et par tomater i skiver og sprinklet olivenolje og balsamicoeddik over, sammen med litt basilikum, salt og pepper. Enkelt og godt :)

Nam! Bra tips. Det enkle er ofte det beste og det er greit når man slipper å handle inn altfor mange ingredienser som ev. blir dårlige i kjøleskapet.
SvarSlettHar fulgt med her en stund - liker oppskriftene dine altså:)