søndag 6. februar 2011

Planning is everything!

Neste helg skal veslefrøkna feires til gangs (to dager etter hverandre). Jeg er kjempeheldig og har en stooor familie - men det byr også på noen utfordringer. F.eks. at vi skal få plass til 17 stk inn i den bittelille stua vår...

Foreløpig plan er å flytte deler av bursdagen ut! Kjenner jeg familien min rett (og det mener jeg jo at jeg gjør) så er alle glade i å være ute - og nesten alle glade i konkurranser. Så i dag har vi bygd ikke mindre enn 2 snøborger - klare til snøballkrig! Men været byr jo på visse utfordringer - en snøballkrig krever f.eks. kram snø...


Tviler nesten litt på at vi får brukt de borgene! Men ingenting i veien for en god akekonkurranse. Hadde planer om å grille pølser ute, men spørs om vi må flytte den delen inn (altså: spisingen - ikke grillingen...).

Første kaka er hvertfall i (fryse)boks! Har bakt osteiskake (men med skogsbærsyltetøy denne gangen). Det er fortsatt endel en haug som gjenstår - men føler hvert fall vi er godt i gang!


Ha en fortsatt fin søndagskveld :)P.S. Ikke glem å melde deg på give-away'en min :)

3 kommentarer:

 1. Hei!
  Bursdagsplanlegging er gøy! Her har jeg akkurat fått unna 5-årsdagsfeiring x 2 (barnebursdag + familiebursdag)! Det ble riddertema i år og vi hadde en stor dragepiñata - stor suksess! Hovedpersonen hadde bestemt at det skulle være utkledningsbursdag, selv var han politi, og det kom en del "skurker", les: Batman, Spiderman, Superman, Ben 10, Obi Wan Kenobi, Kapten Sabeltann, sjørøvere, og noen sivile :-)
  Lykke til med videre planlegging og feiring! Tenk at det allerede er 2 år siden...
  Klem fra Tonje

  SvarSlett
 2. Det hørtes ut som en super bursdag! Tipper han koste seg :) Og tar jeg ikke helt feil, så var kaka rimelig tøff også ;) Tenk at du "snart" er tilbake i jobb - det blir koselig!!!

  SvarSlett
 3. Konkurransepreget familie? Nope, jeg SKAL vinne alt uansett :-) (Legger meg i hardtrening med en gang)
  Forøvrig regner jeg med et lass med kaker!
  Skal jeg ta med noe til Una selv?

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails