lørdag 5. november 2011

Endelig fått natta tilbake :)

Vår lille frøken har vært et A-menneske så lenge jeg kan huske. I en periode stod hun opp i 05-tiden på morgenen, og det var ikke sjanse i havet til å få henne til å sove lenger - ikke hjalp det å legge henne senere heller. Frøkna våknet, og var klar for dagen. (Den gangen kom sommertiden og reddet oss ut av de verste morgenene - vi stilte klokka, men ikke hennes interne klokke ;) )

Så en dag fikk jeg tips om denne lille herligheten:


En klokke ved navn KID'Sleep! Du stiller inn på klokka når kaninen skal gå fra sovemodus til våkenmodus, og så gjelder det bare å få barnet innstilt på at så lenge kaninen sover, så er det natta. For alle.

Begynte å bli rimelig lei av å stå opp i 05:30-tiden på morgenen nå, så da vi fikk høre om denne klokka tok vi turen til Babyshop og gikk til anskaffelse. Forklarte at når kaninen sov, så var det natta, og da måtte hun sove også. Men når kaninen hadde stått opp, kunne hun komme inn til oss og si at det var morgen. Morgenen etterpå ble vi vekket kl 07(!) av ei lita frøken som kom roooopende inn på rommet vårt: "Mamma!!! Pappa!!! Kaninen har stått opp!!! Kom og se!!!" (Klokka "stod opp" allerede kl 06, men antakelig har hun våknet til vanlig tid, sett at kaninen har sovet, og lagt seg til å sove igjen).


Sånn var det et par netter, før hun igjen våknet kl 05:30 og sa hun hadde tisset. Noen (uten å nevne navn) lot henne stå opp, og så hadde vi det gående igjen et par netter. Nå har vi imidlertid fått innarbeidet klokkerutina igjen, og hun vet  at når kaninen sover, så er det natta (har riktignok blitt vekket en natt med hyling fra rommet hennes: "Nei!!! Vil ikke at kaninen skal sove!!! Vil ikke at det er natta!" - men hun la seg til å sove igjen selv). Hun står selv opp hver morgen i 6-tiden nå og kommer stolt inn på rommet vårt og forteller at det er morgen. I dag stilte jeg klokka til 06:30, og jammen sov frøkna til nesten 07. Og det er jo helt akseptabelt!

Klokka er hverken spesielt vakker eller billig (koster rundt 500 kr på Babyshop), men jammen verdt hver eneste krone altså! Og som en kollega sa - hvordan kan de små vite om det er morgen eller natt? De kan jo ikke klokka. Men denne skjønner de :)Følg bloggen min med bloglovin

4 kommentarer:

 1. Så herlig da :) Her har Tobias også sovet litt lengre i det siste, av seg selv derimot. De siste dagene har vi måttet vekke han halv 9, og da har vi lagt han litt før kl. 7! Så det forandrer seg fort. Håper vesla fortsetter å sove godt :)

  SvarSlett
 2. Så supert da!

  Jeg har jo fått orden på leggingen om kvelden ved hjep av Disny Junior, men vi får også spørsmålet hver morgen aaaalt for tidlig..."Er det morgen nå?" En slik klokke skal vi skaffe oss, og jeg er fristet til å forsøke å stille den på noe nærmere åtte jeg da....

  Ha en god natt!

  SvarSlett
 3. Lenge siden sist, men håper alt er vel med deg og dine!

  Nyttårsklem fra Hilde

  SvarSlett
 4. Hej mine damer og herrer, har du brug for økonomisk hjælp? Jeg er Susan Benson. Jeg er långiver og også finansiel konsulent.

  Har du brug for et erhvervslån, personlige lån, realkreditlån eller et lån for at gennemføre dit projekt? Hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale, at du kontakter mit firma. Vi yder alle former for lånetjenester inklusive lang- og kortfristede lån. For mere info, skriv til os via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller Send mig en besked direkte på WhatsApp via: +447903159998 & modtag et svar på et øjeblik.

  Vi er et omfattende finansielt servicevirksomhed, og vi er forpligtet til at hjælpe dig med at opfylde alle dine ambitioner. Vi er specialiserede i at levere strukturerede finansieringsløsninger til enkeltpersoner og virksomheder på den mest effektive og hurtigste måde.

  Her er nogle grunde til, at du skal kontakte os for et lån;
  * Bekvemmelighed - Du kan ansøge om et lån når som helst og hvor som helst.
  * Fleksibelt beløb - Du bestemmer, hvor meget du vil låne.
  * Hurtig direkte finansiering - Modtag dit lån inden for 24 timer efter godkendelse.
  * Fleksibel rente på 3%.
  * Høje godkendelsespriser
  * Fleksibel tilbagebetaling - Du får chancen for at vælge tilbagebetalingsdato enten ugentligt, månedligt eller årligt i en varighed på 1-30 år.
  * Enkel online applikation.
  * Personlig vejledning og ekspertise.
  * Ingen skjulte afgifter

  Gå ikke glip af en mulighed på grund af mangel på midler. Kontakt mit firma nu, vi kan hjælpe dig med et lån, fordi vi har hjulpet mange enkeltpersoner og organisationer, der har haft økonomiske vanskeligheder over hele verden

  For mere information om vores lånetilbud bedes du sende os din låneanmodning via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Mellemmænd / konsulenter / mæglere er velkomne til at medbringe deres kunder og er 100% beskyttede. I fuld tillid vil vi arbejde sammen til fordel for alle involverede parter.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails