tirsdag 24. januar 2012

Et livstegn :)

Lenge siden jeg har oppdatert bloggen - og det er mulig det kommer til å gå litt tid mellom hver gang også nå. Årsaken til at det har vært rolig her siden - tja - mer eller mindre april/mai i fjor er nemlig dette:

Selv om jeg ser veeeeldig skeptisk ut her, er jeg bare glad for magen altså! Måtte bare konsentrere meg litt mens jeg tok bildet ;)

8.januar ble vi en familie på fire - lille Jakob ble født med hele sine 3070 gram og 48 cm. Det er fantastisk herlig å bli mamma for andre gang, og nå NYTES dagene hjemme. Det er litt mer stress enn før - det er jo en liten en som skal ammes i tide og utide - i tillegg til at vi har ei lita frøken som skal følges opp også.

Ute på tur med Jakob i bæresjal

De foregående månedene har jeg to ting å skylde på for den lite hyppige oppdateringen - den ene er jo så klart at vi har flyttet (hurra for nytt hus, by the way!), og den andre er at det stod heller dårlig til med matlysten gjennom hele svangerskapet...

Håper vi snart kommer inn i rutinene, sånn at jeg får pløyd kokebøkene og matbladene etter ny inspirasjon til nye retter - og da skal det oppdateres her :)  Kommer snarlig tilbake med tips til fondueaften (som var det vi hadde på nyttårsaften).Følg bloggen min med bloglovin

4 kommentarer:

 1. Gratulerer så utrolig masse med den lille <3 Nyt dagene sammen med familien. Klem fra Brage og meg

  SvarSlett
 2. Gratulerer med både baby og hus, Cecilie! Fine Jakob! :-) Kos dykk!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for det :) Vi koser oss og nyter dagene - og stresser for å rekke barnehagen i tide ;)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med prinsen! :D Såå nydelig :)
  kos dere masse :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails