Selve grillmaten er jo ofte unnagjort i en fei, men når man ikke har ferdig tilbehør hjemme er det gjerne det som kan trekke ut tiden. Denne potetsalaten er gjort unna på 15 minutter, og så har jeg et lite tips til tomatene på lager ;)
På menyen i dag stod
- Bratwurst
- Kyllingvinger
- Grillede maiskolber
- Tomater med basilikumtopping (dette har jeg laget før, og puttet restene av basilikumtoppingen i fryseren. Tiner på et blunk i mikro'en, og da går det fort å ha ekstra snadder ved siden av grillmaten)
- Grillet vårløk (ha rett på grillen, og grill i 2-3 minutter mens du vender på det)
- Potetsalat med salatost og soltørkede tomater
Totalt tok det meg i underkant av en halvtime fra jeg gikk i fryseren for å finne frem pølser og kyllingvinger til den stod på bordet. Det e'kke verst for en torsdag ;)
Potetsalat med salatost og soltørkede tomater (3 porsjoner)
7-8 amandinepoteter (avhengig av størrelse)
1 lite beger med apetina salatost med soltørkede tomater
1 neve ruccola, grovhakket
Kvernet salt og pepper
(1) Del potetene i terninger på ca. 2x2 cm. (2) Kok de i lettsaltet vann til de har blitt møre (ca. 10 minutter). (3) Hell av vannet, skyll de i kaldt vann, og tilsett hele begeret med salatost og soltørkede tomater. Vend inn sammen med ruccolaen. (4) Smak til med nykvernet salt og pepper.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥