onsdag 25. august 2010

Skogsbærsmoothie med vaniljekesam

"Noen" dager er det godt med noe søtt etter middagen, og ser heller ikke i noe i veien for at det kan være det. Men selv om det er søtt behøver det ikke å være så usunt!

I går lagde jeg smoothie basert på litt av det jeg hadde, og den ble veldig god! Synes skogsbær egentlig gjør seg veldig godt med yoghurt (med smak), sånn at det ikke blir så veldig surt, men det hadde jeg ikke. Så jeg forsøkte vaniljekesam i stedet, og det var minst like godt. Målene er veldig ca - prøv deg frem!


2 deler frossen skogsbærblanding
Appelsinjuice
1 del vaniljekesam
Litt sukker

Ha de frosne skogsbærene i blenderen. Tilsett appelsinjuice sånn at det dekker bærene, og start blenderen. Etter den har kjørt litt, vil den antakelig stoppe å kjøre rundt pga at massen er så tykk. Da stopper du blenderen og rører inn litt vaniljekesam. Kjør igang blenderen igjen, og tilsett eventuelt mer appelsinjuice til du har nådd ønsket konsistens. Smak til med sukker.P.S. Har du ikke frosne bær, går det fint å tilsette noen isbiter! Banan gjør seg også veldig godt oppi :)

4 kommentarer:

 1. Hihi, litt morsomt, for nå sitter jeg her med en smoothie og leser bloggen din! Jeg hadde slik frossen fruktblanding, vaniljeyoghurt og banan. Den ble litt tykk siden jeg ikke hadde juice, men god og frisk!

  De matboksene under virket utrolig flotte, jeg havner ofte nede i butikken på jobben fordi matpakken ser så svett ut etter noen timer i vesken. Skal klikke meg inn å se på nettsiden nå. Takk for tips!

  Ha en flott kveld videre!

  SvarSlett
 2. Så gøy at du også laget smoothie igår det visste jeg ikke!! ;) Og det er jo såå godt og jeg skal absolutt prøve ut denne versjonen også:)
  Håper du har hatt en fin sommer:)

  SvarSlett
 3. Denne oppskriften skal jeg vise til mine to smoothies elskere her hjemme :))

  SvarSlett
 4. Du har mange fine oppskrifter, du! Gutta her liker å styre på kjøkkenet, og smoothies er midt i blinken.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails