Woket svinefilet med grønnsaker (2-3 personer)
300 g svinefilet
3-400 g assorterte grønnsaker (jeg brukte løk, paprika, squash og gulrot)
1 ts hakket ingefær
1 fedd hakket hvitløk
2 ss fishsauce
4 ss oystersauce
4 ss Kecap Manis (søt soyasaus)
1 ss soyasaus
1 ss limesaft
1 ts sesamolje
salt
evt. koriander
Stek grønnsaker og svinefileten - gjerne hver type hver for seg, sånn at alt får riktig steketid, hvis du har tid. Deretter blander du alt sammen og steker det så vidt med hakket hvitløk og ingefær. Tilsett de ulike sausene og sesamoljen, og smak til med salt og limesaft (helst ferskpresset). Ha gjerne litt koriander over ved servering. Serveres med kokt ris.
Denne woksausen bruker jeg også når jeg har stekt ris eller stekte nudler. Maten går fort å lage, men i tillegg synes jeg det er såpass godt at det er helt greit å servere på en lørdags kveld :) Svin kan selvsagt erstattes med f.eks. kylling.

Nam, wok er så godt, og denne høres også nydelig ut!! :) Skal absolutt prøves ut:)
SvarSlettmmmm, det så godt ut!
SvarSlettHyggelig at du deltar i min Gibort :)