lørdag 11. juni 2011

Pinseaktivitet 1: Vindusvask

Dette har jeg gått og grudd meg til i snart to år - dagen for vindusvask i huset. Jeg synes det er så UTROLIG kjedelig. Det var mildt sagt på tide for et år siden, men har virkelig drøyd det. Men i dag var dagen!

For å gjøre jobben litt mer gøy, dro jeg ut og kjøpte litt stæsj for å lette jobben. Etter en snartur innom Clas Ohlson ble dette resultatat:
Den så litt jalla ut, men pytt sann, tenkte jeg. Men tror du ikke vaskingen gikk som en lek, eller? Vasking og skraping i ett! Og med mikrofiberklut for glass etterpå var hvert vindu unna på mindre enn 5 minutter. Kan absolutt anbefales! Trengte ikke et rengjøringsmiddel engang :)

Forøvrig holder vi på med skikkelig opprydning, maling og stelling av huset for tiden, det er derfor det er litt lite lyd herfra! I tillegg klarte noen å kutte kabelen for både tv og internett under hagearbeid, så har hatt litt dårlig med nett... Matretter går i reprise, og når bare været letter litt blir det nok litt kjapt på grillen. Noen med litt mer spenstige pinseaktiviteter?Følg bloggen min med bloglovin

2 kommentarer:

  1. Ikke så fryktelig spenstige planer nei, men definitivt ingen vindusvask ;o)
    Her skal fridagene nytes og satser på at værgudene smiler i morgen og, sånn at jeg er sikker på at vi kan nyte dagen ute, uten å måtte gjøre noe fornuftig inne, hehe.

    SvarSlett
  2. Utrolig kjedelig, ja... Men alltid så deilig når vinduene er helt rene og det ikke engang ser ut som det er glass inni rammen :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails