Jeg syntes retten var helt topp, veslefrøkna måtte riktignok ha på ketchup for å gafle innpå (ikke optimal kombinasjon, spør du meg - men det var jo henne det var snakk om nå).
3 porsjoner
500 g fiskefilet (steinbit, laks eller torsk)
3 gulrøtter
2 selleristenger
2 vårløk
Saus
2,5 dl creme fraiche
3 dl fiskebuljong
1,5 ss sitronsaft
2 ss hakket persille
litt sukker
salt og pepper
1) Skjær gulrøtter og vårløk i strimler, selleristengene i små biter. Fres gulrøttene og selleristengene litt i smør i pannen. 2) Tilsett ingrediensene til sausen, samt fiskefiléten (som er delt i passelig store spisestykker). 3) La alt syde i 10 minutter under et lokk, til fisken er gjennomkokt. 4) Tilsett vårløk rett før servering.
Serveres med kokte poteter eller kokt ris.
![](http://signatures.mylivesignature.com/54488/363/0927E6DF933DA694803F1099CEEBE86B.png)
Følg bloggen min med bloglovin
NAM, dette så helt herlig ut ! Dette skal definitivt prøves til uka! :)
SvarSlettklem
Dette blir neste ukes fiskerett. Gleder meg! Ida
SvarSlettNydeli! Takker for deilig oppskrift:)
SvarSlettSå hyggelig med sånne tilbakemeldinger! :)
Slett