torsdag 24. mars 2011

Blogganbefaling

Det er litt stille fra denne fronten for tiden. Kveldene går med til tv-titting og boklesning og mindre tid til blogging og blogglesning (litt snoking er det dog). Lite nytt på middagsfronten også, må jo bruke noen av disse oppskriftene jeg legger ut også ;o) Terassen er måkt snøfri nå, så ikke umulig grillsesongen starter i helgen (i såfall kommer det nok noen grillretter snart!).

17.april 2010 - starten på fjorårets grillsesong. Må vel klare å slå det i år?

Har plutselig fått leseånden over meg, og det er DEILIG å ha tv'en av, pc'en av og bare slappe av i sofakroken innimellom. For tiden leser jeg boken "Tilbake til Riverton" av Kate Morton. Lurer på om jeg kan ha lest den før, så jeg er veeeeldig spent på hva som skjer videre fremover i boken :o)

MEN - jeg hadde faktisk et lite formål med denne bloggposten - nemlig tipse om en spesiell blogg blandt alle bloggene jeg følger med på:  
Norwegian Food Illustrated (by an italian).
Fantastiske og morsomme illustrasjoner med italiensk blikk på norsk mat. STORkoser meg med bloggen hennes - og vil anbefale alle å ta turen innom :)

Et lite eksempel fra bloggen hennes (håper jeg blir tilgitt for å vise tegningene...):


Kos dere :o)Følg bloggen min med bloglovin

4 kommentarer:

 1. HEI! Så gøy :) ja du er tilgitt hehe, bare hyggelig å få litt skryt, takk! Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Vi startet grillsesongen for to uker siden(-: god helg, Cecilie! Hils JennyPenny!

  SvarSlett
 3. Hei igjen :) Jeg er veldig engasjert i samme tema (hjemmelaget mat contra ferdigmat - E stoffer i maten osv...) og har tenkt å høre med en
  ernæringsfysiolog, om hun har noen innspill? Jeg tror ikke ferdig mat er direkte skadelig, ellers hadde det ikke vært lov å selge? Men er kanskje fattigere i vitaminer og sunt fett osv... Skal si ifra hvis jeg får noen konkrete svar!! :) Ha en fin fin dag!

  SvarSlett
 4. Vi startet grillsesongen for ca. 2 uker siden, og det var deilig!:)
  Jeg har gitt deg en award på bloggen min ;)
  klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails