torsdag 3. mai 2012

Grillsesongen er i gang

Ingen ny oppskrift i dag, men en gjentakelse av et tips jeg har kommet med tidligere i år. Nemlig BBQ-marinert pinnekjøtt! Da pinnekjøttet var på salg i januar benyttet jeg meg av muligheten til å kjøpe fantastisk godt pinnekjøtt, vannet det ut, dampet det og deretter marinerte det i BBQ-saus før jeg fordelte det i brødposer og puttet det i fryseren.1.mai kom middagen litt for sent i gang siden vi er i ferd med å bli kjent med nye naboer (har funnet ut at det er barn i samme aldersgruppe i seks hus på rad her!!!), og da var det supert å ha sånne pakker liggende i fryseren. Middagen var gjort unna på under 30 minutter! Hadde kokte aspargesbønner med smør, potetstappe og mais som tilbehør. Potetstappen tar 15-20 minutter totalt - skrell og del poteten opp i terninger, kok det i 10 minutter (til det er ferdigkokt), hel av vannet og bruk en moser. Ha i en GOD klatt med smør (jo mer, jo bedre), og spe med fløte mens du moser potetene. Smak til med salt og pepper og vips så er den ferdig. Pinnekjøttet slenger du rett fra fryseren og over på grillen.

Knallgod middag på 1-2-3 :)

Har sett at de fortsatt har pinnekjøtt igjen i noen av Menybutikkene (sikkert i andre butikker også), så kommer du over det: løp og kjøp!
Følg bloggen min med bloglovin

2 kommentarer:

  1. Hei! God tips, aldri testet pinnekjøtt på den måten.. jeg tror min vestlending mann hadde satt veldig pris på litt sau på grillen :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det gjør vestlendingsmannen her i huset, hvert fall ;-)

      Slett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails