tirsdag 28. desember 2021

Ribberester med asiatisk vri

Denne retten MÅ jeg huske til neste år! 
Ribbe er vel og godt det, men foretrekker nesten denne restevarianten ;) Spesielt etter flere dager med heavy norsk julemat! 




Holder til ca 3-4 porsjoner.

Surr følgende i matolje:

1 finhakket hvitløksfedd
1/2 finhakket chili (eller mer, hvis du vil ha spicy)
1 ss finhakket ingefær

Tilsett deretter:
2 dl kecap manis (sweet soy sauce)
1 ss fish sauce
1 ss soyasaus
0,5-1 dl vann
2-3 ss flytende honning
3 stjerneanis
1 kanelstang
1 ts kardemomme
Salt
Saften fra 1 limebåt (skvis over)

La det koke opp.

Tilsett 2-3 ribbestykker (rester fra julemiddagen) per person. La det småkoke i 30 min.

Tilbehør:
Risnudler
Salat: hjertesalat, mango, avokado, vårløk, agurk. Skvis lime over.




2 kommentarer:

  1. menshincon.com youtube
    youtube.com youtube.com youtube youtube.com youtube.com youtube.com youtube. youtube.com youtube. download youtube videos youtube.com youtube. youtube.com youtube. youtube. youtube. youtube. youtube. youtube.

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails