lørdag 31. juli 2010

Nydelig indisk mat i Arendal

Da vi overnattet på Hove camping tok vi turen inn til Arendal på ettermiddagen for å finne et sted å spise. Vi kom over en utrolig sjarmerende restaurant som het Poppe Restaurant & Bar. Veldig riktig indisk pyntet, med indiske magasiner på bladhylle på toalettet, flotte lykter hengende ute og indiske bilder i inngangspartiet. Men det viktigste var selvsagt maten, og den var rett og slett nydelig! Jeg prøvde meg på kokkens anbefaling, som var en eller annen scampi-rett, mens Alex gikk for et eller annet med lam i. Man kunne velge styrke 2 til 6. Vi valgte 3, som var middels, og det holdt godt og lenge for vår del. Burde være mulig for skikkelig tøffinger å få sterk nok mat her også. I tillegg var servicen bra. Alt i alt - vel verdt pengene :o)


(og NEI - jeg ble ikke sponset for å skrive dette innlegget ;o) )Edit: Eller var det Taste of India restauranten het? Denne avisartikkelen kan tyde på det...
Edit 2: Etter videre research fant jeg ut at den heter Flavours of India, mens Taste of India er restauranteierens ferdigmatkonsept. Må prøves ut ved senere anledning :) Har også funnet ut at hun også har restauranter i Oslo og Kristiansand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails