Til 2 gode porsjoner
300 g spaghetti
1 dl matfløte
50 g revet parmasan
2 eggeplommer
1 ts italiensk krydderblanding (inneholder persille, basilikum, hvitløk, rød chilipepper) - kan sikkert erstattes av andre krydderblandinger også, men jeg var jo så heldig å få en sånn en i pakke :o)
Revet skall av 1/2 sitron
2 rå chorizopølser
Jomfruolje

Visp eggeplommer, fløte, parmasan og krydderblanding i en stor bolle. Når pastaen er kokt, lar du renne den av i et dørslag. Men ta vare på litt av kokevannet! Hell spaghettien over i bollen med eggeblandingen, og bland det godt. Spaghettien er akkurat varm nok til at egget blir delikat kokt, uten at det blir eggerøre. Dersom det tykner for mye kan du tilsette litt av pastavannet som du har tatt vare på.
Dryss revet parmasan over ved servering, og tilsett evt. litt nykvernet salt og pepper. Serveres med godt brød, f.eks. focaccia og aïoli.

Heisann Cecilie og tusen takk for gode tips til pizza-laging!! Denne oppskriften som du blogger om får jeg nærmest vann i munnen av!! Yammi!! Synes det er så hyggelig å lese andre sine oppskrifter, jeg har en trendens til å kjøre meg fast i mitt eget spor.
SvarSlettØnsker deg og dine en riktig flott helg!
Klem Johanna
Mmmmm - denne skal jeg teste ut!
SvarSlettKlem fra Hilde