Oppskriften er opprinnelig hentet fra matprat, men med en og annen småjustering.
Foto: Matprat.no |
400 g kjøttdeig
1 løk, i små terninger
2 fedd hvitløk, finhakket
1 boks hakkede tomater (gjerne med smak, eksempelvis basilikum og oregano)
1/2 boks tomatpuré
1 ts soyasaus
1 dl vann
salt og pepper
Revet ost
(1) Lag pizzadeigen og sett den til heving.
Lag kjøttsaus
(2) Stek kjøttdeigen. Tilsett løk og hvitløk mot slutten av steketiden. (3) Tilsett tomatpuréen, og la det steke litt med kjøttdeigen. Det gir en fin karamellisert smak. (4) Tilsett de hakkede tomatene og vann. La det koke i 10 minutter. (5) Tilsett soyasaus, og smak til med salt og pepper.
Lag pizzasnurrene
(6) Kjevle pizzadeigen utover. Den skal bli firkantet, og ca. 30 x 50 cm lang. (7) Smør kjøttsausen utover. Pass på å få det helt ut i kantene - det er ikke like godt med pizzasnurrer uten kjøttsaus! (8) Rull deigen sammen til en pølse.
(9) Skjær den i ca. 1,5 cm tykke skiver. (10) Legg skivene utover på bakebrettet og strø ost over. (11) La det etterheve i ca. 15 minutter, før du steker de på 225°C i 15 minutter.
Smaker aller best helt rykende ferske, men er også gode oppvarmet dagen etterpå - eller i matpakka :-) Lag gjerne dobbeltporsjon, så kan du putte i fryseren og ha lett tilgjengelig!
Følg bloggen min med bloglovin
Mmm nam :-)
SvarSlettDet så deilig ut :-)
Fikk lyst å bake noen med det samme :-)
Hei :-)
SvarSlettBarneboden trekker Gavekort på 200,- kr
ALLE som har link til Barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
Ny sjangse - Hver måned :-)
Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
eller på Facebook