søndag 1. juli 2012

Vannmelon på ispinne

Sommeren er i "full gang" - hvert fall hvis du kikker på kalenderen ;-) Nå som det er sommerferie, synes jeg det egentlig er helt greit med is hver eneste dag. Gjerne flere ganger om dagen også. Men kanskje ikke de søte ispinnene man får kjøpt i butikken (hvert fall hvis du ikke vil ha sukkersjokk)?


Vannmelonis er SUPERenkelt å lage. Skjær opp vannmelon i biter, fjern skallet og plukk vekk mesteparten av steinene. Kjør melonen i blenderen til du har fått en tykk juice - du trenger ikke engang ekstra væske oppi, det er ikke uten grunn det heter vannmelon ;) Hvis du absolutt trenger litt væske kan du ha i litt eplejuice. Etter det er ferdigkjørt, har du det i ispinneformer. La det stå i fryseren i...tja...5 timer? Til det er frossent! Og deretter er det bare å nyte! Helt sunt, og dekker hvert fall isbehovet for en halvtimes tid eller så ;)


Et lite ekstratips: Mat På Bordet har også laget oppskrift på vannmelonispinner. Har ikke testet den ut selv, men hvis du vil prøve en litt mer "avansert" versjon så kan du jo ta en titt på deres oppskrift?

2 kommentarer:

  1. Mmm, dette vil jeg prøve :-).. Har laget smoothie på pinne før, men ikke prøvd vannmelonvarianten.

    SvarSlett
    Svar
    1. Man kan jo putte hva man vil på pinne, så lenge det er most :)

      Slett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails