3 gode porsjoner
500 g sellerirot
Vann
1 beger kyllingfond (maggi fund cups)
3 dl matfløte
1,5 ts hvitvinseddik
1/4 ts hvit pepper
1/4 ts malt muskatnøtt
1 ts soyasaus
Maldonsalt
Røklaks, delt i biter på 1 x 3-5 cm
Vårløk, delt i strimler
(1) Rensk selleriroten, del opp i terninger, og ha i en gryte. Ha på vann sånn at det dekker sellerirotterningene (2) Kok opp, ha i kyllingfonden, og la alt koke til det har blitt mørt (tar ca. 15 minutter). (3) Tilsett matfløte, og kjør alt jevnt med stavmikser. (4) Varm opp, smak til med hvitvinseddik, soyasaus, hvit pepper, muskatnøtt og salt. (5) La hver enkelt forsyne seg med røklaks og vårløk etter de har tatt suppe i skålene sine.
Serveres med godt brød og jomfruolje/balsamico-blanding (jeg har fått en flaske med trøffelbalsamicoeddik, og det var helt nydelig til!)

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥