onsdag 23. juni 2010

Middagen som ikke stod til forventningene

Min gode kontorkamerat har ymtet i lengre tid frempå om at han ikke utfører de store kunster på kjøkkenet (eller generelt var særlig huslig av seg). På veggen hang det et "bilde" - dvs en innrammet t-skjorte. Men i det siste har tonen fått en annen lyd. Litt usikker på hvordan vi kom frem til dette fantastiske utfallet, men det ble hvert fall til at han skulle lage middag til meg og en annen kollega (Solveig), og bevise at han ikke var så "håpløs" som han tidligere hadde gitt inntrykk av (det trodde jeg egentlig ikke heller at han kom til å være...).

Når jeg kom inn døra, ble jeg møtt av nyyyydelig matlukt og et veldig ryddig og pent hjem. Siden han er såpass glad i triathlon var det heller ikke helt feil at det stod en sykkel i gangen. Antok det var et veldig riktig klesstativ og hang fra meg jakka der...

Vi fikk faktisk servert - hold deg fast - 3-retters middag!


Forrett: Mozarella- og  tomatsalatHovedrett: Hjemmelaget lasagne med salat
Her snakker vi skikkelige greier - ikke bare hjemmelaget tomatsaus og ostesaus, men også hjemmelagde lasagneplater!!!


Glemte jeg å nevne at han hadde bakt både vanlig og hvitløksbaguett til maten?


Dessert: Hjemmelaget sjokolademousse med jordbærsausKan tro vi ble mette! Og i tillegg til at vi fikk denne fantastiske middagen, fikk vi desserten servert til frustrerte fruer (det var en ganske frustrert mann som satt ved siden av og himlet med øynene og stønnet oppgitt mens vi så det...). Alt i alt: topp kveld med en strålende middag! Levde ikke opp til de elendige forventningene han hadde prøvd å så i det hele tatt :o) Har tro på at han lett kunne servert dette og jenta hadde fått en veldig bra date ;o)

Den glade kokken:


1 kommentar:

  1. Wow flinkingen =)

    Lasagne, mmm det fikk jeg lyst på. Med salat og hvitløksbaguetter til.

    Sommerklem, C.

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails