17.april 2010 - starten på fjorårets grillsesong. Må vel klare å slå det i år? |
Har plutselig fått leseånden over meg, og det er DEILIG å ha tv'en av, pc'en av og bare slappe av i sofakroken innimellom. For tiden leser jeg boken "Tilbake til Riverton" av Kate Morton. Lurer på om jeg kan ha lest den før, så jeg er veeeeldig spent på hva som skjer videre fremover i boken :o)
MEN - jeg hadde faktisk et lite formål med denne bloggposten - nemlig tipse om en spesiell blogg blandt alle bloggene jeg følger med på:
Norwegian Food Illustrated (by an italian).
Fantastiske og morsomme illustrasjoner med italiensk blikk på norsk mat. STORkoser meg med bloggen hennes - og vil anbefale alle å ta turen innom :)
Et lite eksempel fra bloggen hennes (håper jeg blir tilgitt for å vise tegningene...):
Kos dere :o)
Følg bloggen min med bloglovin
HEI! Så gøy :) ja du er tilgitt hehe, bare hyggelig å få litt skryt, takk! Klem fra meg
SvarSlettVi startet grillsesongen for to uker siden(-: god helg, Cecilie! Hils JennyPenny!
SvarSlettHei igjen :) Jeg er veldig engasjert i samme tema (hjemmelaget mat contra ferdigmat - E stoffer i maten osv...) og har tenkt å høre med en
SvarSletternæringsfysiolog, om hun har noen innspill? Jeg tror ikke ferdig mat er direkte skadelig, ellers hadde det ikke vært lov å selge? Men er kanskje fattigere i vitaminer og sunt fett osv... Skal si ifra hvis jeg får noen konkrete svar!! :) Ha en fin fin dag!
Vi startet grillsesongen for ca. 2 uker siden, og det var deilig!:)
SvarSlettJeg har gitt deg en award på bloggen min ;)
klem