torsdag 25. november 2010

Julekalender i boks

...bokstavelig talt, faktisk! Jeg har nemlig vært så heldig å få prøve ut "Sanger og aktiviteter som hører julen til" fra SingSang (tusen takk Line!). Jenny har blitt veldig glad i de forrige kortene vi fikk prøve ut, så regner med at dette blir like populært.


Kalenderen lagde jeg for et par år siden, malte lerret og festet nisser og ringer på. Kortene fra SingSang har jeg lagt i papirposer fra Panduro. Tenker dette kan bli en fin julekalendertradisjon! Shufflebook'en inneholder 24 julesanger og 6 aktiviteter.

I tillegg fulgte det med en cd med alle sangene - kjekt hvis det er en og annen du har glemt eller ikke kan. Med tanke på hvor mye vi har brukt de andre kortene, vet jeg at disse kommer til å være veldig koselige og blitt brukt masse nå mot julen. Dersom du er nysgjerrig - ta turen innom Fava - der finner du både sangene, bildene og lydfilene :)


I helgene blir det ekstra-stas - da kommer det nemlig adventsgave i tillegg!


Det røde kledet er et forkle - det skal hun få den dagen vi skal bake pepperkaker. Jeg har kjøpt et likt et til meg selv - hihi :) Syntes de var søte, jeg. Fås kjøpt på Kremmerhuset. I tillegg får hun en xylofon, et puslespill og litt duplo.

Hva ligger i julekalenderen hos dere andre med småttiser?

6 kommentarer:

 1. Supert tips! Da har jeg også bestilt disse kortene! Godt at det følger med en cd. For jeg er virkelig ikke god til verken å synge eller å huske tekst:)men nå må jeg ut å kjøpe kalender;)

  SvarSlett
 2. Så koselig - håper Felix blir like fornøyd som Jenny er! (Måtte redigere litt på teksten - de kommer altså ikke ferdig i papirposer - de kommer i en boks ;) )

  SvarSlett
 3. Jeg har kjøpt kalenderposer som jeg skal legge puslespillbrikker i. Så kan vi kose oss etter bading med å pusle. Siden barna mine er litt større består puslespillet av litt flere enn 9 brikker i tre :)
  Hilsen Ida (som snart må starte å pusle slik at brikkene kommer i "riktig" rekkefølge...)

  SvarSlett
 4. Så lurt! Veldig bra tips til frøkna når hun blir litt større :)

  SvarSlett
 5. Åhh så fin adventskalender Jenny har:)

  Det er forreten en award på bloggen min til deg:)
  http://swimzys-matblogg.blogspot.com/2010/11/jeg-har-fatt-en-award.html

  Ha en fin helg:)

  SvarSlett
 6. Kalenderen ble kjempefin! Jeg har også fått de kortene og skal lage kalender til mini i kveld ♥

  Ha en nydelig helg!

  Klem fra Hilde

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails