Dette er en inmari god vri av den tradisjonelle kjøttdeigpizzaen - kommer definitivt til å bli en fredagsgjenganger hos oss :) Kjøttbollene er inspirert fra köfteoppskriften jeg bruker.
Kjøttbolledeig
400 g kjøttdeig
1 fedd presset hvitløk
1 ts spisskummin
1/2 ts karri
3/4 ss salt
1 egg
Rør alle ingrediensene godt sammen. Oppbevares i kjøleskap frem til bruk.
Pizza med kjøttboller
1 pizzabunn (tips: kjør den 15 minutter i kjøkkenmaskina - da hever den kjempebra!)
Pizzasaus
250 g kjøttbolledeig
1/2 paprika i strimler
Revet ost
Evt. mozarellaost
Kjevle bunnen utover en stekeplate dekket med matpapir. Smør utover pizzasausen og dekk bunnen med revet ost. Lag kjøttboller ved å legge på små biter med rå kjøttbolledeig (max 2 cm i diameter). Strø paprikastrimler utover. Ha evt. på små biter med mozzarellaost.
Stekes på 200°C i 25 minutter (midt i ovnen).
Følg bloggen min med bloglovin
Den varianten pleier vi alltid å lage her i huset, og den er kjempegod:-)
SvarSlettÅhh, denne ser nydelig ut, pleier også bruke endel kjøttboller på pizza!! :)
SvarSlettSå koselig du vil være med på giveawayen :) Masse lykke til!! :)
mvh siv anita, swimzy