søndag 2. mai 2010

Mer jobb med frukttrærne

På gamle frukttrær har det en tendens til å være en del mose, og det gjelder også hos oss. Denne mosen er en liten tyv og stjeler næring fra treet, så det er best å få den vekk! I dag har jeg brukt den tiden Jenny har latt meg arbeide på å slite i stykker et par hansker ved å gni av mosen fra trærne. Egentlig ganske kjedelig arbeid, men siden det å eie en hage er nytt for meg, er alt arbeid i hagen gøy! Til og med å fjerne ugress!

Som dere ser av bildene før og etter, så var det litt å ta av (gadd ikke å finrenske det for hver minste mose, da, men er fortsatt ganske fornøyd).

Ellers så er det flere hyggelige tegn på at våren er kommet i hagen (dette er hva jeg vil kalle en positiv overraskelse):


Dagens hagearbeid ble avsluttet med grillet burger med universalmarinade, råstekte poteter (vasket potetene godt, delte de i båter, puttet de oppi en brødpose, helte i solsikkeolje, barbequeolje, HP saus, worchestshiresaus, Chili Explosion, lime pepper og salt (bruk i grunn de krydderne du liker best og som passer best med maten du skal grille), knøt sammen og ristet godt. La de i ildfast form og stekte midt i ovnen på 200 grader i 40 minutter), og rester fra gårsdagens hjemmelagde tomatsalsa. Jeg Noen hadde glemt at det var 1.mai i går, og ble svææææært forundret over at innkjørselen til parkeringshuset på Triaden storsenter var stengt, så vi måtte bruke det vi hadde i hus. Ikke gourmetmiddag, akkurat, men maten lagde seg praktisk talt selv, og resultatet ble godt det :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails