Påsken er liksom ikke tiden for vanlige ukesmenyer. Det er familietid, skitid, fjelltid, kaketid... Absolutt ingen vanlig ukemenytid! Så her kommer jeg med et knippe forslag til hva som kan stå på menyen i løpet av påsken!
Lunsjretter
Blomkålsuppe
Tomatsuppe
Grove
pannekaker
Frokostrundstykker
Amerikanske
pannekaker
"Tradisjonelle" retter
Andebryst
med krydret appelsinsaus, fløtegratinerte poteter, sellerirotpuré og
balsamico-sjampinjong
Grønnsaksgryte
som tilbehør til lammelåret (lammelåret pleier den eldre generasjonen å lage, så her har jeg faktisk ingen oppskrift tilgjengelig! Men denne er super som enkel tilbehørsrett på hytta!)
Biff Stroganoff
Grillmat (grillmat er en del av påskematen for meg!)
Spare
ribs av pinnekjøtt
Hjemmelagde
hamburgere, hjemmelagd tilbehør
Grillet
kylling på ølboks med potetsalat
Helgrillet
indrefilet med potetpakker og ovnsbakte tomater
Fiskealibi
Steinbitfilét
med ratatouille
Torskegryte
Desserter, kaker og bakst (hva er vel påsken uten søtsaker?)
Langpannekake
Schakendas fantastiske boller - med vaniljekremfyll
Gulrotkake
Filelterte appelsiner i nydelig gratinert kremsaus
Bananer
i appelsinsaus med vaniljeis
Eplevafler med vaniljeis
Merket det var vanskelig å begrense seg ;) Håper dette kan være til inspirasjon! Lurer egentlig på hva er den ultimate påskematen?
God påske alle sammen!!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥