tirsdag 25. mai 2010

Herlige ettermiddager...

Jeg har skrevet mye om mat og hage i denne bloggen. Og såvidt om oppussing. Tenkte jeg skulle skrive et innlegg om det som betyr mest for meg av alt...

I ettermiddag har Jenny og jeg hatt skikkelig kose-ettermiddag. Som ansatt i staten er jeg så heldig å være ferdig på jobb kl 15 om dagene nå. Det gir gode muligheter for å reise en liten omvei på veien hjem og handle fisk, og lage en av Jennys og mine fiskefavoritter - torskegryte. Bortsett fra at jeg lagde det med steinbitfilét i dag, og det var minst like godt. Mens jeg lager middag om dagene sitter Jenny på benken ved siden av og "hjelper". Jeg sier "neinei", og Jenny finner noe annet jeg må si "neinei" til. Men alternativet er en lite fornøyd jente på golvet, i tillegg er det ganske koselig å stå og lage mat og spørre henne hva kua sier.

Da maten endelig var ferdig, glefset både mor og datter maten nedpå. Etterpå var det tid for lek på golvet (Jenny løper rundt med briovogna, og kikker bak seg for å forsikre om at mamma'n jager etter). Etterfulgt av litt Animal Planet (som er minst like populært som Drømmehagen), og litt kikking på Schnappi - som jeg tror er Jennys all time favourite (ta en kikk på videoen under)!




Jennys kveld ble avsluttet med en god porsjon havregrøt, før vi gikk på badet, pusset tennene, gikk inn på soverommet og tok en siste titt ut vinduet om det var noen "vov-vov"-er som kom tuslende forbi. Rullegardina trekkes ned, Jenny gnir seg i øynene og strekker seg mot senga. Blir lagt oppi, får bamsen sin, smiler fra øre til øre. Setter på vuggevise fra babycall'en, sier natta, Jenny sier "natta" tilbake.



Føler meg utrolig heldig som har denne nydelige jenta og får oppleve sånne herlige ettermiddager ♥

7 kommentarer:

  1. Helt herlig, sånne dager er så spesielle.. Nå som jeg er i mammaperm prøver jeg å nyte hver dag!

    :-)

    SvarSlett
  2. Så bra! Permisjonstiden går så altfor fort. Men til gjengjeld blir ettermiddagene og helgene ekstra verdifulle ♥

    SvarSlett
  3. Ahh så koselig lesing ♥

    SvarSlett
  4. Åhh så koselig lesing! <3 Ja, en dag håper jeg det blir min tur til å oppleve å bli mamma også:)

    SvarSlett
  5. kor herlig bilde av Jenny som ser ut av vinduet!:) glæder mæ sånn til å komme på besøk i helga :) klæm Marit

    SvarSlett
  6. Herlig! Fin blogg du har Cecilie. Skal følge med! Hilsen, Serena

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails