søndag 24. mars 2013

Påskemat

Påsken er liksom ikke tiden for vanlige ukesmenyer. Det er familietid, skitid, fjelltid, kaketid... Absolutt ingen vanlig ukemenytid! Så her kommer jeg med et knippe forslag til hva som kan stå på menyen i løpet av påsken!

Lunsjretter
Blomkålsuppe
Tomatsuppe
Grove pannekaker
Frokostrundstykker
Amerikanske pannekaker

"Tradisjonelle" retter
Andebryst med krydret appelsinsaus, fløtegratinerte poteter, sellerirotpuré og balsamico-sjampinjong
Grønnsaksgryte som tilbehør til lammelåret (lammelåret pleier den eldre generasjonen å lage, så her har jeg faktisk ingen oppskrift tilgjengelig! Men denne er super som enkel tilbehørsrett på hytta!)
Biff Stroganoff

Grillmat (grillmat er en del av påskematen for meg!)
Spare ribs av pinnekjøtt
Hjemmelagde hamburgere, hjemmelagd tilbehør
Grillet kylling på ølboks med potetsalat
Helgrillet indrefilet med potetpakker og ovnsbakte tomater

Fiskealibi
Steinbitfilét med ratatouille
Torskegryte

Desserter, kaker og bakst (hva er vel påsken uten søtsaker?)
Langpannekake
Schakendas fantastiske boller - med vaniljekremfyll
Gulrotkake
Filelterte appelsiner i nydelig gratinert kremsaus
Bananer i appelsinsaus med vaniljeis
Eplevafler med vaniljeis

Merket det var vanskelig å begrense seg ;) Håper dette kan være til inspirasjon! Lurer egentlig på hva er den ultimate påskematen?


God påske alle sammen!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails